Βίλλα Δόξα – Σάρτη

Βίλλα Δόξα – Σάρτη

Η Βίλλα Δόξα βρίσκεται λίγο έξω από τη Σάρτη στη Σιθωνία Χαλκιδικής και προσφέρει άνετη και ποιοτική διαμονή σε όμορφα διακοσμημένα δωμάτια. Το μέρος προσφέρει απομόνωση από το πολύβουο κέντρο της Σάρτης, παραμένοντας ταυτόχρονα κοντά στην παραλία και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.

Χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι ο μεγάλος κήπος με τα λουλούδια, τον μεγάλο αιωνόβιο πλάτανο και το κιόσκι όπου μπορείτε να καθίσετε και να χαλαρώσετε.

Υπάρχουν έξι διαμερίσματα που είναι όλα διακοσμημένα με αισθητικές επιρροές από τα αρχοντόσπιτα της Σμύρνης των αρχών του αιώνα. Η διακόσμηση αποτελεί σαφή αναφορά στον τόπο καταγωγής των ανθρώπων της Σάρτης, τη Μικρά Ασία.

Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ φιλόξενοι και θα νοιαστούν για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τη διαμονή σας. Τα δωμάτια είναι καθαρά και θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για μία ευχάριστη και άνετη διαμονή. Κάθε διαμέρισμα έχει τη δικιά του εξοπλισμένη κουζίνα. Επίσης διατίθεται πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση, κλιματισμός και θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας.

Οι συντεταγμένες του GPS είναι: N 40,08956 – E 23,97569

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιδιοκτήτης:
Δόξα Λουκάκη
Διεύθυνση:
Σάρτη Χαλκιδικής, 63072
Τηλ:
(+30) 2375094470 Κινητό: (+30) 6945252577
email:
Web:
www.villadoxa.gr
Tags: , ,

See also