Φαντασία – Νέος Μαρμαράς

Φαντασία – Νέος Μαρμαράς

Σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, ανάμεσα στα κύματα του Τορωναίου και τις πευκόφυτες πλαγιές του Ίταμου βρίσκονται τα στούντιο «Φαντασία». Προσφέρουν ποιοτική και φιλόξενη διαμονή λίγο έξω από το Νέο Μαρμαρά στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Τα δωμάτια έχουν πρόσφατα ανακαινισθεί με ιδιαίτερο γούστο. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τέσσερα άτομα, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Υπάρχει κουζινάκι, ψυγείο, κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση και ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Επίσης, κατόπιν αιτήματος του πελάτη, υπάρχει δυνατότητα υπηρεσίας πλυντηρίου ρούχων. Στον εξωτερικό χώρο ο κάθε πελάτης έχει τη δική του θέση στάθμευσης ενώ υπάρχει παιδική χαρά και ψησταριά με κάρβουνα.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή μακριά από το πολύβουο κέντρο του Νέου Μαρμαρά. Ωστόσο, το χωρίο είναι εύκολα προσβασιμο από το δρόμο και σε κάθε περίπτωση έχετε πολλές επιλογές μια και βρίσκεστε στο κέντρο της χερσονήσου. Μπορείτε άνετα να επισκεφτείτε μια σειρά από υπέροχες παραλίες τόσο στην ανατολική όσο και στη δυτική πλευρά της χερσονήσου. Επίσης τους άλλους κοντινούς οικισμούς της Σιθωνίας, τη Νικήτη, την Τορώνη και φυσικά το αναπαλαιωμένο ορεινό χωριό του Παρθενώνα.

ΜΗ.Τ.Ε.
09.38.K.11.2K.00598.0.0
09.38.K.11.2K.00599.0.0

Τα στούντιο Φαντασία είναι λίγο έξω από το Νέο Μαρμαρά, περίπου 1,2χμ από το κέντρο του χωριού στα βοριο-δυτικά.

Επικοινωνήστε άπευθείας με τον ιδιοκτήτη

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω
κωδικό για λόγους ασφαλείας:

captcha

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιδιοκτήτης:
Ιωάννης Βαλαχης
Διεύθυνση:
Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής, 63088
Τηλ:
+30 2375072384
email:
info@fantasia-studios.gr
Web:
www.fantasia-studios.gr
Tags:

See also