Ενοικιαζόμενα Βατζόλας – Κοβιού

Ενοικιαζόμενα Βατζόλας – Κοβιού

Μία όμορφη βίλα που βρίσκεται κοντά στην ακτή Κοβιού στη Νικήτη Χαλκιδικής. Η κεραμοσκεπή και η εκτεταμένη χρήση ξύλου και πέτρας δίνουν στο οίκημα ένα παραδοσιακό ύφος ενώ ο μεγάλος κήπος με τα λουλούδια και τα δένδρα δημιουργεί αισθήματα χαλαρότητας και άνεσης.

Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα και έχουν όλες τις απαραίτητες ευκολίες, συμπεριλαμβανομένου τηλεόρασης, κουζίνας, κλιματισμού και ψυγείου.

Η παραλία Κοβιού που βρίσκεται 300 μέτρα μακριά είναι ένα αληθινό κόσμημα για την περιοχή. Πρόκειται για μία εκπληκτική παραλία, σχετικά μικρή, με πεντακάθαρα ζεστά νερά. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη οπότε έχει σχετικά λιγότερο κόσμο από τις γειτονικές οργανωμένες παραλίας της Καλόγριας και του Αι Γιάννη.

Τα κοντινότερα χωριά είναι η Νικήτη και ο Νέος Μαρμαράς. Εκεί θα βρείτε ταβέρνες, σουπερμάρκετ και άλλα μαγαζιά. Στην ακτή Κοβιού δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο, το φυσικό περιβάλλον αρκεί από μόνο του.

Τα ενοικιαζόμενα στούντιο “Βατζόλας” βρίσκονται στην ακτή Κοβιού, περίπου 4χμ από τη Νικήτη. Οι συντεταγμένες του GPS είναι: N40°11’4.85″, E23°42’43.90″

Επικοινωνήστε άπευθείας με τον ιδιοκτήτη

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω
κωδικό για λόγους ασφαλείας:

captcha

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιδιοκτήτης:
Γιώργος & Βάσω Βατζόλα
Διεύθυνση:
Παραλία Κοβιού, Νικήτη Χαλκιδικής, 63088
Τηλ:
30 23750 81378, +30 6937 585098
email:
info@vatzola.com
Web:
www.vatzola.com
Tags: ,

See also