Παρά θιν’ άλος – Νέος Μαρμαράς

Παρά θιν’ άλος – Νέος Μαρμαράς

Στα αρχαία Ελληνικά «Παρά θιν’ άλος» σημαίνει «δίπλα στη θάλασσα» κάτι που είναι απολύτως αληθές για αυτή την όμορφη βίλα που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα έξω από το Νέο Μαρμαρά . Ένα μικρό πευκοδάσος απομονώνει το σπίτι από τον υπόλοιπο κόσμο σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Η θάλασσα είναι ακριβώς μπροστά. Μία μικρή σχεδόν ιδιωτική παραλία με πεντακάθαρα νερά και ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα εκείνες τις αργές απογευματινές ώρες της απόλυτης καλοκαιρινής χαλάρωσης.

Το μέρος είναι μικρό και όμορφο. Οι ιδιοκτήτες διαθέτουν λίγα διαμερίσματα στα οποία θα βρείτε απλά, βασικά και πρακτικά πράγματα. Ένα μικρό μπαρ στην παραλία συμπληρώνει ιδανικά το μέρος και είναι άκρως απαραίτητο ειδικά τις απογευματινές και βράδυνες ώρες. Η βίλα βρίσκεται πολύ κοντά στο Νέο Μαρμαρά, το πλέον κοσμοπολίτικο μέρος της Σιθωνίας.

Η περιοχή έχει όμως και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει κανείς. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τον Παρθενώνα, πέντε περίπου χιλιόμετρα από τον Νέο Μαρμαρά. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό, τον μόνο ορεινό οικισμό της Σιθωνίας.

Φυσικά μπορείτε να εξερευνήσετε την πανέμορφη ακτογραμμή της Σιθωνίας. Το «Παρά θιν’ α΄λος» βρίσκεται περίπου στο κέντρο της δυτικής πλευράς της χερσονήσου, οπότε έχετε πολλές επιλογές είτε στα βόρεια προς τη Νικήτη, είτε στα νότια προς την Τορώνη.

Επικοινωνήστε άπευθείας με τον ιδιοκτήτη

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω
κωδικό για λόγους ασφαλείας:

captcha

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιδιοκτήτης:
Διεύθυνση:
Νέος Μαρμαράς, Σιθωνία Χαλκιδικής, ΤΚ 63088
Τηλ:
23750 72593
email:
parathin@otenet.gr
Web:
www.users.otenet.gr/~parathin/
Tags: ,

See also