Τα Πέτρινα – Βουρβουρού

Τα Πέτρινα – Βουρβουρού

Χτισμένο σε παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στυλ, “Τα Πέτρινα” είναι ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών που βρίσκεται δίπλα από τους δασώδεις λόφους του Ιτάμου στη Βουρβουρού, μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα.

Τα σπίτια είναι χτισμένα από πέτρα και ξύλο με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις παραδόσεις του τόπου. Ωστόσο, κανένας συμβιβασμός δεν έχει γίνει όσον αφορά την πολυτέλεια και λειτουργικότητα, με αποτέλεσμα κάθε επισκέπτης να έχει μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Στον εσωτερικό σχεδιασμό έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και στη χρήση προσεκτικά επιλεγμένων φυσικών υλικών, ώστε να δημιουργείται μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας για παλιές καλές μέρες. Όλες οι κατοικίες έχουν ξεχωριστή διακόσμηση και προσφέρονται διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων. Υπάρχουν 8 συνολικά διαμερίσματα, 2 διαμερίσματα των 35 τετραγωνικών μέτρων, 3 διαμερίσματα των 45 τμ, και 3 διαμερίσματα των 55 τμ.

Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να επιλέξουν την πιο κατάλληλη επιλογή καταλύματος. Σε κάθε περίπτωση, το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, η ποιότητα των διαμερισμάτων, ο εκλεκτικός σχεδιασμός και η προσωπική φροντίδα και έμφαση των ιδιοκτητών σε κάθε λεπτομέρεια, είναι εγγύηση για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Επικοινωνήστε άπευθείας με τον ιδιοκτήτη

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω
κωδικό για λόγους ασφαλείας:

captcha

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιδιοκτήτης:
Αλέξης Κονσούλας
Διεύθυνση:
Βουρβουρού, 63078 Σιθωνία Χαλκιδικής
Τηλ:
+30 23750 91405, +30 6970 120 434
email:
info@ta-petrina.com
Web:
www.ta-petrina.com
Tags:

See also