Λιναράκι Studios Συκιά

Λιναράκι Studios Συκιά

Τα στούντιο Λιναράκι βρίσκονται στην παραλία της Συκιάς λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελούνται από έξι στούντιο και τέσσερα διαμερίσματα, κάθε ένα από τα οποία μπορεί να φιλοξενήσει δύο έως τέσσερα άτομα. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματισμό, μπάνιο και μπαλκόνι.

Στον καταπράσινο κήπο μπορείτε να περάσετε όμορφες ώρες χαλάρωσης. Διαθέτει παιδική χαρά, κιόσκια, μπάρμπεκιου και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Επίσης υπάρχει ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Λιναράκι Κάμπινγκ, Μπανγκαλόου & Διαμερίσματα

Όχι μακριά από τα στούντιο, περίπου 100μ από τη θάλασσα, υπάρχει ένα καλά οργανωμένο και εξοπλισμένο κάμπινγκ, ένα μέρος ιδανικό για αξέχαστες διακοπές σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Σιθωνίας.

Μέσα στο κάμπινγκ θα βρείτε επίσης εξοπλισμένα διαμερίσματα και μπανγκαλόου.

Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, μπάνιο και μπαλκόνι. Τα μπανγκαλόου μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα και διαθέτουν τον ίδιο εξοπλισμό με τα διαμερίσματα. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει μπάρμπεκιου και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Αρ. ΜΗ.Τ.Ε: 0938K112K0036200

Επικοινωνήστε άπευθείας με τον ιδιοκτήτη

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Παρακαλώ εισάγετε τον παρακάτω
κωδικό για λόγους ασφαλείας:

captcha

Στοιχεία επικοινωνίας
Ιδιοκτήτης:
κα Δήμητρα Αγραγγέλου
Address:
Συκιά Χαλκιδικής 63072
Τηλ:
(+30) 2375041655, 2375041718
email:
dimiagra@hotmail.com
Web:
www.halkidiki.com/linaraki
Tags:

See also