Θαλασσόκηπος

Θαλασσόκηπος

Θα εντυπωσιαστείτε με τη πρώτη ματιά από τα διάσπαρτα νησάκια του κόλπου της Βουρβουρούς που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής (~300 μ), καθώς και τη μοναδικότητα του τοπίου, συνδυασμός θάλασσας και βουνού.

Το ξενοδοχείο Θαλασσόκηπος, μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στην περιοχή Μέγα Τείχος της Βουρβουρούς, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στη πλαγιά ενός μικρού λόφου, προσφέροντας πανοραμική θέα σε μία από τις πιό όμορφες γωνιές της Χαλκιδικής.

Στην άκρη του ξενοδοχείου και σε απόσταση ~80 μέτρων, υπάρχει μια μικρή αμμώδης και απομονωμένη παραλία, ενώ οι υπόλοιπες παραλίες της περιοχής βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. (Καρύδι, Φάβα, Λατούρα, Λιβροχιό, κλπ).

Στον χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί επίσης cafe-bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας, καθώς και πίτσες, πίτες, κλπ. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται υποδοχή (reception) σε 24ωρη βάση, ασύρματη πρόσβαση στο Internet (Wi-Fi) και σκεπαστός ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Στην περιοχή της Βουρβουρούς θα βρείτε super market, εστιατόρια, στάση λεωφορίων, beach bar, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, Eλληνικό και διεθνή τύπο, ενώ στον Άγιο Νικόλαο (~10 χλμ) Κέντρο Υγείας, Φαρμακεία, Αστυνομία, ΑΤΜ, κλπ, και λιμάνι στον Όρμο Παναγίας (~4 χλμ) για ημερήσιες κρουαζιέρες στο Άγιο Όρος.

Το ξενοδοχείο Θαλασσόκηπος μπορεί να συνδυάσει μαγευτικό περιβάλλον, ησυχία και χαλάρωση αλλά και εύκολη πρόσβαση σ’αυτούς που επιζητούν τη διασκέδαση.

MH.T.E.: 09.38.K.03.1A.03046.0.0

Ask the owner directly

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject (required)

Your Message

Please input the code below for security reasons:

captcha

Contact details
Ιδιοκτήτης:
Μαρία Συρδάρη
Διεύθυνση:
Βουρβουρού Χαλκιδικής 63078
Τηλ:
+30 2375031945, +30 2375023302
email:
info@thalassokipos.com
Web:
www.thalassokipos.com
Tags:

See also