Διακοπές στη Σιθωνία της Χαλκιδικής

Η Σιθωνία είναι η δεύτερη χερσόνησος της Χαλκιδικής. Πρόκειται για ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς που χαρακτηρίζεται από το ορεινό της τοπίο και τις αμμουδερές παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά. Υπάρχει αξιόλογη τουριστική υποδομή, από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επισκεπτών.

Αυτός ο τουριστικός οδηγός παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη Σιθωνία. Στόχος είναι να περιλάβει την μεγάλη πλειοψηφία των επιλογών διαμονής στη Σιθωνία, καθώς και πληροφορίες για αξιοθέατα και γεγονότα.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στη Σιθωνία. Είναι ένα υπέροχο μέρος που διαθέτει κρυμμένη ποιότητα. Σας προσκαλούμε να την ανακαλύψετε.

Ο παρών ιστότοπος λειτουργεί αποκλειστικά σε εθελοντική βάση. Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν. Τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας καλύπτονται από τον δημιουργό και διαχειριστή.

Αν λοιπόν είστε ιδιοκτήτης καταλύματος, μπορείτε να το καταχωρήσετε δωρεάν εδώ

Hatzis House Νικήτη

Hatzis House Νικήτη

Το Hatzis House είναι ένα συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων που βρίσκεται στην παραλία της Νικήτης, λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Η τοποθεσία του συγκροτήματος σε μία ήσυχη γειτονιά της παραλιακής ζώνης της Νικήτης είναι ιδανική, καθώς είναι κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής .

Μιτάρι – Ελιά – Νικήτη

Μιτάρι – Ελιά – Νικήτη

Το κάμπινγκ Μιτάρι βρίσκεται στην Ελιά της Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Σε μία έκταση 30 στρεμμάτων, με δύο προσόψεις στο γαλαζοπράσινα νερά της Σιθωνίας, το κάμπινγκ είναι ιδανικό για χαλαρωτικές διακοπές μέσα στη φύση, απολαμβάνοντας δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ, σέρφινγκ και ψάρεμα.

Φιλοξενία Ψακούδια

Φιλοξενία Ψακούδια

Το Φιλοξενία Ψακούδια είναι ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Ψακούδια στην αρχή της Σιθωνίας, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Παλιό χωριό Νικήτης

Παλιό χωριό Νικήτης

Οι περισσότεροι έρχονται στη Σιθωνία να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο. Ωστόσο, υπάρχουν αξιοθέατα εκτός από τις παραλίες της Σιθωνίας που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Το παλιό χωριό της Νικήτης είναι ένα από αυτά, ένα στολίδι κρυμμένο μέσα σε μια χαράδρα στους λόφους πάνω από το σύγχρονο οικισμό.

Βουρβουρού

Βουρβουρού

Η Βουρβουρού είναι ένα πολύ γνωστό τουριστικό θέρετρο, λίγα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Απέχει περίπου 15χλμ από τη Νικήτη και 110χλμ από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα δαντελωτής ακτογραμμής και μικρών νησιών πολύ κοντά στη ακτή που δημιουργούν ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Γκόα beach – Σάρτη

Γκόα beach – Σάρτη

Η Goa Beach είναι μια αμμώδης απομονωμένη παραλία που περιβάλλεται από βράχο με υπέροχη θέα του Αγίου Όρους. Βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα νότια της Σάρτης, και πήρε το όνομά της από το Γκόα Beach Bar που λειτουργεί εκεί.

Λιμανάκια – Πόρτο Καρράς

Λιμανάκια – Πόρτο Καρράς

Δεν πρόκειται για μία μοναδική παραλία αλλά για ένα σύνολο από κολπίσκους, μία δαντελωτή ακτογραμμή στα νότια του συγκροτήματος του Πόρτο Καρράς. Με μήκος περίπου 9χμ και περισσότερους από 25 κολπίσκους, τα λεγόμενα λιμανάκια, η περιοχή είναι ένα μικρό θαύμα φυσικής ομορφιάς. <